кадър: Фейсбук/Бойко Борисов Поръчали сме огромен брой ваксини. На фона на

...
кадър: Фейсбук/Бойко Борисов Поръчали сме огромен брой ваксини. На фона на
Коментари Харесай

Борисов: Нашата програма, нашата тактика вършат огромна работа за нормалния живот на българите

кадър: Фейсбук/Бойко Борисов 

" Поръчали сме голям брой ваксини. На фона на българите, които са споделили, че желаят да се ваксинират, ние сме декларирали големи количества ваксини от всички, утвърдени от Европейската организация по медикаменти. Работим оптимално амбициозно, с цел да получим количествата бързо ", това съобщи министър-председателят Бойко Борисов на работно заседание в Министерски съвет.

" Нашата стратегия, нашата тактичност и нашите лекари и инспектори от Регионалните здравни инспекции правят голяма работа при обезпечения естествен живот за хората в България “, означи министър председателят. Той честити професионалния празник на здравните инспектори и добави, че в последните години, още преди пандемията, приходите им са увеличени с 40%. " Сакаш сме знаели, че по този начин ще стане ", разяснява Борисов.

Министър-председателят посочи, че в множеството европейски страни рестриктивните мерки по отношение на COVID-19 са извънредно строги, а индикаторите за заболеваемостта – неприятни. " Тъй като има доста псевдоексперти, които дават образец с Унгария, Гърция или Сърбия, дано напомним, че ограниченията там са цялостен локдаун – затворено всичко или съвсем всичко, до момента в който в България има безусловно естествен живот. И индикаторите да вземем за пример в Унгария са три пъти по-лоши, в сравнение с в България “, уточни Бойко Борисов.

" В страната се следи следен напън върху лечебните заведения. Разкрити са спомагателни кревати, преструктурирани са лечебните заведения, тъй че да могат да дават отговор на нарасналото търсене. Осигурени са всички нужни защитни средства, дезинфектанти, консумативи и медикаменти. Призовавам хората да продължат да съблюдават ограниченията ", акцентира министър-председателят.

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР